Entra al nostre món i desconnecta de la rutina per un moment!
Ets major d'edat? Si no ho ets, selecciona “no” i ens veiem en uns anys!

Cistella de la compra
Vista ràpida
Entrar
Cercar productes al nostre web
Veure més

Projecte: SPARK WINE INDEX

Proyecto: SPARK WINE INDEX

L'objectiu principal del projecte SPARK WINE INDEX es focalitzarà a desenvolupar nous sistemes de mesura que aportin un nou índex analític i sensorial, amb valor predictiu, sobre l'aptitud dels vins base per a l'elaboració de cava de guarda superior i, a la vegada, millorar l'operativa i el rendiment del celler, amb la finalitat d'aconseguir una millor competitivitat i una millora productiva. Aquests sistemes analítics ens permetran optimitzar la segregació de vins base en funció de la seva qualitat i potencial enològic per a la seva integració en protocols d'elaboració de cava de qualitat superior.

Principals reptes tecnològics:

  • Dissenyar i desenvolupar un nou sistema de mesura analític sobre la base del potencial redox dels vins base.
  • Dissenyar i desenvolupar un nou sistema de mesura sensorial sobre la base del potencial elèctric creat a partir d'un “array” de sensors electrocatalítics.
  • Dissenyar i desenvolupar nous protocols de cupatges i noves formulacions de licor de tiratge com scavenger o eina de correcció i/o millora de vins base i segona fermentació.

 

Títol: “NUEVAS TÉCNICAS DE MEDIDA COMO ÍNDICE DE LA APTITUD DE VINOS BASE PARA LA ELABORACIÓN DE CAVA DE GUARDA SUPERIOR”
Acrònim: SPARK WINE INDEX
Duració: 02/06/2023 a 31/05/2025
Inversió: 260.645,00 €
Ajuda UE: 221.548,25 €

Newsletter